Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !



Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς ; Οι εξελίξεις σ'αυτή την ομάδα τρέχουν πιο γρήγορα κι από μαχητικό αεροπλάνο...

Κι εκεί που είμαστε άνετοι, χαλαροί και ωραίοι μετά τη μεγάλη νίκη επί της Δόξας Δράμας με 2-0 χτες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων παρουσία 5.000 φιλάθλων ξαφνικά σήμερα το πρωί σκάει η απρόσμενη είδηση της απόλυσης του Σάββα Παντελίδη από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Ακόμη περιμένουμε έστω μια φτηνή δικαιολογία από τη μεριά της ΠΑΕ για την κίνηση της αυτή αλλά όπως φαίνεται με την απορία θα μείνουμε για ακόμη μια φορά...

Σάββα Παντελίδη Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ! ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ.

Επειδή όμως ο ΑΟΤ για μας είναι ιδέα άνευ προσώπων η ζωή συνεχίζεται και δε μπορούμε παρά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι της καψούρας το οποίο είναι την Κυριακή 10/10 στο γήπεδο της Καισαριανής με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Αστέρα.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !
ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.Τ. ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Η ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ...

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση τις επόμενες μέρες για το μέρος και την ώρα του ραντεβού έτσι ώστε να μεταβούμε όλοι μαζί προς το γήπεδο.

ΑΟΤ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου