Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΙΑ !

4 στα 4 σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων από την ομαδάρα του Γιώργου Βαζάκα απέναντι στον αήττητο επί 11 αγωνιστικές Διαγόρα Ρόδου με 1-0 (Κοντογουλίδης στο 83') στέλνοντας στα ουράνια τους 6.500 και πλέον εξτασιασμένους οπαδούς μας που δημιούργησαν σήμερα στο Στάδιο ατμόσφαιρα βγαλμένη από τα παλιά !

Είναι περιττό να περιγράψει κανείς το τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη Κυριακή όχι μόνο στο Στάδιο αλλά σε ολόκληρη την πόλη ενόψει του παιχνιδιού της αρρώστιας μας με την ομάδα από το Αγρίνιο...

Το ρεκόρ εισιτηρίων στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής για φέτος ως τώρα είναι το μόνο σίγουρο ότι θα συμβεί.Ο αριθμός που θα σταματήσει το κοντέρ άγνωστος....

Η απάντηση θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα από κοντά στα ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ σ'ένα παιχνίδι που δεν θέλει να χάσει κανείς...

Παιχνίδι στο οποίο το Athens Club θα δώσουμε κανονικά και μαζικά το παρόν...

Υ.Γ.1 ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ...
Υ.Γ.2 ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ !

10 σχόλια:

  1. peite re pws mas filo3enisan na ma8oume kai emeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha sas peidiksoume ton kwlo agriniotes!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα στον ΑΟΤ. Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα ότι δεν φιλοξενήθηκε καλά η ομάδα του ΑΟΤ στον α΄ γύρο, απλά στέλνω κάτι που ίσως ενδιαφέρει (από το contra.gr):

    Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την φιλοξενία της στο κυριακάτικο (12/9) ματς, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.


    Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα και ο μεγαλομέτοχος αυτής Βαγγέλης Πλεξίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την άριστη φιλοξενία την οποία είχαν τα μέλη της αποστολής , τόσο της επαγγελματικής ομάδας όσο και της ομάδας νέων , οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και οι φίλαθλοι των Τρικάλων στο Αγρίνιο, πριν, κατά και μετά τον αγώνα των ομάδων Παναιτωλικός-Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Συγχαίρει τους φιλάθλους του Παναιτωλικού οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο και χειροκροτούσαν συνεχώς τους παίκτες της ομάδας τους και είχαν φίλαθλη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού για τη νίκη αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι σε μια δύσκολη έδρα και με το άγχος της πρεμιέρας αλλά και το γεγονός ότι ο ΑΟΤ ξανάπαιξε στη Β' Εθνική μετά από μια δεκαετία προσπάθησαν για το καλύτερο.

    Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε και ελπίζουμε ότι η ομάδα μας θα βρει το δρόμο της στη συνέχεια και θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων. Δυστυχώς όμως και μετά από κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα ορισμένοι κατά τη διάρκεια του αγώνα έκαναν αρνητικά σχόλια για την ομάδα μας και έδιναν λάθος πληροφορίες στο Τρικαλινό φίλαθλο κοινό. Η ομάδα των Τρικάλων θέλουν, δε θέλουν συγκεκριμένοι Τρικαλινοί θα πάει στη Σούπερ Λίγκα. Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι να είναι σίγουροι γι' αυτό".

    Για την ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ,ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΛΠ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΡΙΨΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ ΒΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι φλώρος ο πρόεδρός σας; Και καλά, αυτός ο πρόεδρος ευχαριστεί κιόλας που οι οπαδοί της ομάδας του έφαγαν βίδες στο κεφάλι; Δεν πήρε χαμπάρι τίποτα;; Μάλλον υπερβάλεις φίλε και θες να ανάψεις τα αίματα των οπαδών. Και οι δυό ομάδες είναι πολύ δυνατές, παρά τους 14 βαθμούς διαφορά...Δε λέει να εκνευρίζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΟΤ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΤΑΗΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ?
    ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατάλαβα... Είμαι Παναιτωλικός, βέβαια, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι στο μπαράζ το δικό σας με τον Βύζαντα όλοι οι παναιτωλικοί (φαίνεται από τα αγρινιώτικα site τότε) ήμασταν με τα Τρίκαλα... Σ΄ ευχαριστώ για το νηφάλιο διάλογο (συνήθως βρίζονται οι οπαδοί στα sites). Καλή επιτυχία στις επαρχιακές ομάδες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. afiste tis kontres kai tous tsampoukades paidia, auta einai gia anohtous.
    Eimaste filathloi tou Panaitolikou kai vlepoume tin omada mas pantou.
    etsi irthame kai sta Trikala, mia omada pou oi pio polloi simpathoume.
    kali sinexeia - anodos gia ton Panaitoliko mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή