Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Χ-ΩΡΑΦΙ !

Μπλόκο στο ξέφρενο σερί της ομαδάρας μας έβαλε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με 0-0 σε ένα ''γήπεδο'' που θύμιζε χωράφι.Το ματς δεν προσφέρεται για σχολιασμό, αφού η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και οι μικρές διαστάσεις του δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να παίξει τη μπάλα που αποδεδειγμένα μπορεί.

Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξαν και οι απουσίες των Μίγκα και Χρήστου, αφού ήταν φανερό ότι έλειπαν οι γνωστές επελάσεις τους απο τα πλάγια.Παρ'όλα αυτά το αποτέλεσμα σε καμια περίπτωση δεν κρίνεται αρνητικό, καθώς επετεύχθη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Επόμενος σταθμός για την καψούρα μας η Κατερίνη, όπου την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει την αξιόμαχη ομάδα του Πιερικού σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη κρίνεται επιτακτική τόσο για βαθμολογικούς όσο και για λόγους γοήτρου.

Ήδη ετοιμάζεται πολυπληθής εκδρομή απο το σύνδεσμο των Τρικάλων και της Θεσσαλονίκης, ενώ ''παρών'' θα δώσει και το Athens Club όπως έχει κάνει σε όλες τις αναμετρήσεις που έχει δώσει η ομάδα μας φέτος...

Υ.Γ. 1  Η Ε.Π.Α.Ε. απέδειξε για μία ακόμη φορά σήμερα τις ''τιτάνιες'' προσπάθειες που κάνει για διαφάνεια στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ''αθωώνοντας'' τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Κομποτιακός  ΠΡΙΝ ακόμη βγει η απόφαση του Ποινικού Δικαστηρίου...


Υ.Γ.2  Όποιος τα βάζει με τον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου