Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Η' ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ Η' ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΣΑΙ

1963 - 2013. 50 χρόνια A.O.TΡΙΚΑΛΑ, 50 χρόνια Ιστορίας. Σε μια δύσκολη καμπή της κάποιοι ''άρρωστοι'' μετά από μεγάλο αγώνα τη συνεχίζουν, κάποιοι άλλοι πάλι προσπαθούν -μάταια- να την καπηλευτούν για δικά τους οικονομικά συμφέροντα και μόνο...

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου (Πνευματικό Κέντρο - 20:00 ώρα) ο Ερασιτέχνης Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ μέσω της Γενικής Συνέλευσης και ψηφοφορίας των μελών του αποκτά ξανά διοίκηση. Η ''Κυανέρυθρη Συμμαχία'' (τα μέλη της οποίας έχουν ανακοινωθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης) αποτελούμενη από Τρικαλινούς (και όχι μόνο) επιχειρηματίες, μέλη του Συνδέσμου μας, βετεράνους του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ και απλούς αγνούς Τρικαλινούς φιλάθλους, ενωμένη σαν γροθιά από την επόμενη κιόλας ημέρα θα τρέξει όλες τις εξελίξεις όσον αφορά την αγαπημένη μας ομάδα.

Οι εγγραφές στον Ερασιτέχνη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Παρά τα δυο χρόνια απουσίας της ομάδας η ανταπόκριση του Τρικαλινού λαού είναι συγκινητική ! Επειδή όμως ο ΑΟΤ έχει φίλους κι εκτός Τρικάλων νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας δημόσια όλους τους Συνδέσμους οπαδών των ''αδερφών'' μας στην Κρήτη, τον Σύλλογο Μετόχων ΟΦΗ αλλά και τους φίλους του ΑΠΟΕΛ για την ηθική αλλά και οικονομική τους συμπαράσταση στον αγώνα ανασύστασης της καψούρας μας !

Κι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: o Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ την επόμενη μέρα είτε στο Champions League είτε στο Ερασιτεχνικό Τρικάλων θα έχει τη συμπαράσταση μας!
Γιατί μέσα απ'τις στάχτες του ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ. ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ !

Υ.Γ.1  ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Α.Ο.Τ. !
Υ.Γ.2. Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ δε θα γίνετε ΠΟΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου