Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΑΜΨΗ

Μετά τη θριαμβευτική νίκη τη Τετάρτη απέναντι στους πελάτες μας μέσα στο χωριό με γκολ του γαμιά τους Δήμου Μανουσάκη στο 39ο λεπτό, σήμερα ακολούθησε άλλη μία επαγγελματική νίκη με την Καλλίθεα αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με 1-0 νικώντας έτσι την κούραση των συνεχόμενων αγώνων αλλά και τον βούρκο του αγωνιστικού χώρου μετά τη τελευταία κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας.

Το γκολ σημείωσε με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Κοντογουλίδης έπειτα απο τράβηγμα του Κισκαμπάνη ο Ρούσεφ στο 32ο λεπτό.
Αξίζει να σημειωθεί πως άδικα ακυρώθηκε γκολ της Καλλιθέας ως offside στη τελευταία φάση του αγώνα με τον Μαρουκάκη να σημειώνει το γκολ αλλά ο επόπτης να σηκώνει το σημαιάκι.
Είναι σε όλους εμφανές πάντως πως ο ΑΟΤ με τον Γιώργο Βαζάκα στο τιμόνι του αρχίζει να ανάκαμπτει σιγά σιγά στο πρωτάθλημα της Football League αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια στο δεύτερο γύρο...
Ελπίζουμε στη μεταγραφική περίοδο που μας έρχεται η ομάδα να ενισχυθεί στις θέσεις που είναι φανερό πως πονάει έτσι ώστε οι στόχοι που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς να επιτευχθούν ακόμα πιο εύκολα...
Επόμενο παιχνίδι της καψούρας αυτό στο Ολυμπιακό Στάδιο την Τετάρτη 22 Δεκέμβρη με αντίπαλο τον Παναθηναικό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

*Δυστυχώς όμως τα αίσχη των πράσινων οπαδών μας στερούν ίσως τη πιο μεγάλη και ιστορική εκδρομή των τελευταίων ετών που θα μπορούσε να γίνει (εξαίρεση το μπαράζ της Νέας Σμύρνης) αφού δυστυχώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Υ.Γ.1 ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΟΤ ΟΛΕ ΟΛΕ !

Υ.Γ.2 15/12/10 ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΞΥΛΟ ΣΤ'ΑΓΝΑΝΤΕΡΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου