Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ


Ο ΑΟΤ μας έκανε περήφανους για ακόμη μια φορά κι έδειξε ότι αυτή η ομάδα είναι γεννημένη για μεγάλα πράγματα. Έπαιξε με πάθος, τσαμπουκά και δεν φοβήθηκε τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Ο ΓιώργοςΒαζάκας έστησε την ομάδα ΑΨΟΓΑ, με όλους τους παίκτες να συνεργάζονται άψογα και να καλύπτουν όλους τους χώρους. Αυτός ο ΑΟΤ σήμερα άξιζε να προκριθεί, αλλά για μας σημασία έχει ότι αυτός ο ΑΟΤ σήμερα απέδειξε ότι το ήθελε και κάποια λάθη μαζί με την κακή διαιτησία του Χαραλαμπίδη του το στέρησαν.

Στο α' ημίχρονο οι "κυανέρυθροι" παίξανε με αμυντικούς προσανατολισμους, μπλοκάροντας τα ατού των πρασίνων οι οποίοι δεν μπορούσαν να φτάσουν στην εστία του Τόλιου. Στο43' έγινε η φάση του αγώνα, όταν ο Ρούσεφ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Καρνέζης απέκρουσε εντυπωσιακά και απώλεσε το 0-1 που θα έφερνε τα πράγματα άνω-κατω. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Νίνης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το (1-0). Έκει οι παίκτες του ΑΟΤ έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και στο 45' δέχθηκαν πάλι το γκολ μετά από διαγώνιο σουτ του Λέτο (2-0). Το ημίχρονο δεν είχε τελειώσει και ο ΑΟΤ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού και στο 45+ ο Τελκίνσκι σούταρε, με προβολή ο Κοντογουλίδης το (2-1).

Στο β' ημίχρονο παίχτηκε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με τον ΑΟΤ στα πρώτα 15 λεπτά να προσπαθεί για την ισοφάριση, με σουτ των Μανουσάκη και Μίνγκα τα οποία δεν βρήκαν στόχο.Στο 68' κόρνερ του Νίνη η μπάλα έφτασε στον Βύντρα ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το (3-1). Εκεί φαινόταν ότι όλα είχαν τελειώσει αλλά οι ΜΑΓΚΕΣ του Βαζάκα, μείωσαν σε (3-2) με τονΚόρμπο μετά από κάθετη μπαλιά του Χρήστου. Το ματς πήρε φωτιά, με τα Τρίκαλα να προσπαθούν για την ισοφάριση αλλά Μπαριέντος και Μίνγκας έχασαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόγκ, Νίνης, Σισέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Καραγκούνης (77΄Γκοβού), Κατσουράνης (41΄Χριστοδουλόπουλος), Σπυρόπουλος.
ΑΟ Τρίκαλα
: Τόλιος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης (79΄Μπαριέντος), Ρούσεφ (59΄Ριζογιάννης), Μανουσάκης, Μίνγκας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (82΄Μπακομήτρος).

Σχόλιο: Αυτόν τον ΑΟΤ γουστάρουμε να βλέπουμε, να μην φοβάται κανέναν και να δείχνει την ανωτερότητά του σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Σήμερα ο ΑΟΤ "επέστρεψε" στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, αύριο δεν θ'αργήσει η ώρα που όλοι θα τον θαυμάζουν. Μπράβο στον Βαζάκα και σε όσους αγωνιίστηκαν, είστε ΜΑΓΚΕΣ και μας κάνατε περήφανους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου